Natuurfotografie en stadsfotografie

Binnenkort lees en zie je hier meer over en van mijn andere twee grote fotografiepassies: natuur- en stadsfotografie.

Meer informatie over mijn portretfotografie voor Jouw Natuur Portret vind je op de pagina over authentieke persoonlijke of business-fotoshoots. Stuur me vooral een bericht als jij prachtige, echte portretfoto’s van jezelf wil om je online (of offline natuurlijk!) zichtbaarheid te vergroten; voor jezelf en/of je business.

Natuur- en stadsfotografie op mijn Instagram

Het liefst loop ik een paar keer per week met mijn camera in het bos. Mijn lievelingsbossen bevinden zich in de Lage Vuursche, tussen Utrecht en Hilversum in.

Ik ben ook gek van mooie straatbeelden in een oude, karakteristieke stad. Een stad ziet er elk seizoen ook weer anders uit; prachtig om die sfeerverschillen te zien.

Bekijk mijn natuur- en stadsfotografie op mijn persoonlijke Instragram-profiel @andreadejong. Kijk voor toffe fotoshoots met mooie mensen op Jouw Natuur Portret.

Werk Aan De Muur

Voor nu kun je hieronder alvast een deel van mijn natuur- en stadsfotografie zien dat ik sinds kort verkoop via Werk Aan De Muur.

Zie je een plaat die je bevalt om aan je muur te hangen (of je plafond; doe eens gek), neem dan vooral een kijkje op mijn WADM-portfolio. Foto’s zijn beschikbaar in allerlei formaten en materialen, zoals ‘gewone’ fotoprints, ingelijst, canvas, hout en behang. Check it out! πŸ™‚