Tarieven portretfotografie

Persoonlijke portretshoot

Boek je bij mij de portretshoot die je al zolang wilde doen, dan is de kans groot dat we samen lekker de natuur in gaan. Maar dit hoeft zeker niet; alles doen we in overleg. Welke persoonlijke reden je ook hebt om jezelf deze shoot te geven, uiteindelijk heb jij die serie prachtige, pure portretfoto’s in handen. Ben je ondernemer, kijk dan voor zakelijke portretfoto’s hieronder.

257,- (incl. btw: 310,97)

Wat krijg je?
• Vooraf bespreken we je wensen, telefonisch of via Zoom.
• We gaan shooten op een samen afgesproken locatie. Ik fotografeer graag portretten in de natuur, in met name de bossen rond Hilversum/Lage Vuursche weet ik de mooiste plekjes. Maar mocht jij de perfecte shootlocatie weten, waar jij je volledig op je gemak voelt, is dat natuurlijk waar we heen gaan!
• 10 foto’s van hoge resolutie zonder logo, in een online gallery. De foto’s kies je zelf uit en ontvang je binnen 2 weken.
• Extra foto’s kun je bijkopen voor 15,- per foto.
• Een shoot duurt 1 – 1,5 uur.
• Inclusief één outfitwissel.
• 1-2 personen.*

Grace - zakelijk portret 1

Business portretshoot

Ben jij net gestart met je zaak of wil je voor je bestaande business nieuwe zakelijke portretfoto’s laten schieten, waarbij authenticiteit, jouw ware ik en die twinkel in jouw ogen tot prachtige, oprechte portretten resulteren? Dan ga ik graag met je op pad! De foto’s mag je delen op je website, je social media-kanalen en mogelijk ander promotiemateriaal. Liefst zet ik jou op de foto in een natuurlijke omgeving, zodat jij er compleet uitspringt. Maar/en wellicht is jouw natuurlijke omgeving een specifieke plek die jij al in gedachten hebt. We gaan daar aan de slag waar jij het beste tot uiting komt.

367,-

Wat krijg je?
• Vooraf bespreken we je wensen, telefonisch of via Zoom.
• Een shoot op locatie die we samen afstemmen. De natuur (het bos bijvoorbeeld) biedt een bijzonder zuivere achtergrond voor portretten, ook voor zakelijke portretten. Wellicht heb jij de perfecte plek al in gedachten (binnen of buiten) om jouw foto’s te laten maken. Je kantoor, een mooie locatie buiten of een sfeervol koffietentje… Dan gaan we daarheen!
• 15 foto’s van hoge resolutie in een online gallery, zonder logo. De foto’s kies je zelf uit en ontvang je binnen 2 weken.
• Extra foto’s kun je bijkopen voor 15,- per foto.
• Een shoot duurt 1,5 – 2 uur.
• Inclusief twee outfitwissels.*

*Alle tarieven zijn exclusief 21% btw en exclusief reiskosten à €0,27 per kilometer vanaf Hilversum. Prijzen kunnen te allen tijde worden gewijzigd.

testimonial @jouwnatuurportret Andrea de Jong Tekst & Fotografie

Natuurlijk is het altijd handig om goede foto’s van jezelf te hebben, maar deze fotoshoot ging voor mij vooral om de ervaring. Ik ben normaal niet iemand die de spotlights opzoekt, dus best spannend om dan ineens een paar uur voor de camera te staan. Ik hoopte op een leuke shoot en op foto’s die mij lieten zien zoals ik ben. Nou, dat kun je beide aan Andrea overlaten! We hebben een heerlijke, relaxte middag in het bos doorgebracht. Andrea stelde me op mijn gemak, nam de tijd en voelde goed aan wat er nodig was. Vanuit die ontspannen sfeer ging het allemaal vrijwel vanzelf. Een grote meerwaarde vind ik dat Andrea echt op zoek gaat naar wie je bent en wat bij je past. En ik ben heel tevreden met het resultaat: echte, natuurlijke foto’s waar ik me in herken en waarvan ook mijn omgeving zegt: precies zoals je bent. Haar persoonlijke benadering en vakmanschap maken Andrea tot een heel fijne fotograaf om mee te werken. En vooral ook gewoon een fijn mens die samen met jou iets moois wil creëren. Ik zou Andrea dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die zichzelf een leuke tijd en écht mooie, authentieke foto’s gunt.

Lieke