Portretfotografie

Persoonlijke en zakelijke portretfotografie

Wil je graag je (zakelijke) online zichtbaarheid vergroten of puur voor jezelf mooie portretfoto’s laten schieten in een relaxte setting? Voel je regelmatig de wens om een fotoshoot te boeken maar deed je het tot nu toe nog niet? Of ben je nog niet tegen de fotograaf aangelopen die bij jou het juiste gevoel losmaakt? Jouw Natuur Portret staat voor oprecht, speels en authentiek; vanuit deze waarden maken we samen prachtige foto’s van jou tijdens een ontspannen fotoshoot. 

Gezonde spanning voor een fotoshoot snap ik maar al te goed. Daarom gaan we samen rustig aan de slag om de meest echte foto’s van jou te maken, voor jezelf en/of voor je zaak. Jouw Natuur Portret is wat ik graag samen met jou wil creëren; eerlijke beeltenissen van jouw pure ik.

Waar ging jouw hart als kind sneller van kloppen? Waar krijg jij bakken energie van? Waar voel jij passie voor? Dat wat jou raakt of laat stralen, straal je vaak letterlijk naar buiten toe uit. Samen vangen we precies ‘dat’ – jouw ware natuur – op beeld.

Authentieke portretshoots: privé en business

Ik ga heel graag samen met jou op pad, nadat we het doel van je fotoshoot uitgebreid hebben besproken. Onder naam van Jouw Natuur Portret bied ik authentieke persoonlijke portretshoots en business-shoots aan, met een focus op jouw ware ‘ik’. Wie ben jij, wat beweegt jou, waar ga jij helemaal van aan en wat heb jij de wereld te bieden? Samen gaan we lekker ontspannen aan de slag om jouw persoonlijke of zakelijke zichtbaarheid te vergroten met professionele, oprechte portretfoto’s van jezelf.

Jouw Natuur Portret

Ik wil jou laten stralen zoals je echt bent. Jouw ware natuur laten zien. Zodat je straks prachtige, echte foto’s van jezelf hebt in een omgeving die bij jou past; voor jou zelf of voor jouw business. Of allebei! De natuur is hier een prachtige locatie voor, maar zeker niet de enige optie. Buiten of binnen; we zoeken samen naar de omgeving die het mooiste in jou naar boven haalt en waar jij je helemaal jij voelt.

Fotoshoot boeken bij Jouw Natuur Portret

Als jij nieuwsgierig bent geworden naar het boeken van een authentieke fotoshoot, of dit nu voor jezelf is of voor jouw (nieuwe) bedrijf, bekijk dan de tarieven voor een portretshoot, of stuur me even een berichtje. Dan kijken we samen naar jouw wensen en vertel ik je vrijblijvend wat je kan verwachten van een fotosessie met mij (Jouw Natuur Portret).

testimonial @jouwnatuurportret Andrea de Jong Tekst & Fotografie

Natuurlijk is het altijd handig om goede foto’s van jezelf te hebben, maar deze fotoshoot ging voor mij vooral om de ervaring. Ik ben normaal niet iemand die de spotlights opzoekt, dus best spannend om dan ineens een paar uur voor de camera te staan. Ik hoopte op een leuke shoot en op foto’s die mij lieten zien zoals ik ben. Nou, dat kun je beide aan Andrea overlaten! We hebben een heerlijke, relaxte middag in het bos doorgebracht. Andrea stelde me op mijn gemak, nam de tijd en voelde goed aan wat er nodig was. Vanuit die ontspannen sfeer ging het allemaal vrijwel vanzelf. Een grote meerwaarde vind ik dat Andrea echt op zoek gaat naar wie je bent en wat bij je past. En ik ben heel tevreden met het resultaat: echte, natuurlijke foto’s waar ik me in herken en waarvan ook mijn omgeving zegt: precies zoals je bent. Haar persoonlijke benadering en vakmanschap maken Andrea tot een heel fijne fotograaf om mee te werken. En vooral ook gewoon een fijn mens die samen met jou iets moois wil creëren. Ik zou Andrea dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die zichzelf een leuke tijd en écht mooie, authentieke foto’s gunt.

Lieke

testimonial @jouwnatuurportret Andrea de Jong Tekst & Fotografie

Ik heb Andrea benaderd omdat ik graag een gezicht achter mijn merk wilde laten zien. Wat me het meeste aansprak was dat Andrea niet alleen miniatuurportretten maakt, maar ook echt probeert “de ware persoon/gezicht” vast te leggen. Dit resoneerde enorm met me omdat dit precies is wat ik met mijn merk wil uitstralen.

Andrea is heel relaxed en stelde me op mn gemak voor de camera. Ze gaf subtiele hints over mijn houding en hielp me enorm op weg wat betreft de poses en styling. Het voelde alsof ik op pad was met een vriendin in plaats van dat het een zakelijke transactie was. Ze was ook enorm snel met het aanleveren van de foto’s en communicatief over de keuzes. Ik vond het platform waarmee Andrea de foto’s aanleverde ook erg fijn. Het voelde als een cadeautje in mijn mailbox.

Ik zou Andrea zeker aanraden bij vrienden die foto’s nodig hebben die vriendelijkheid uitstralen. Ik heb nu professionele foto’s die passen bij de visie en missie van mijn merk. Merk gelijk dat er meer een interactie is tussen mijn followers en klanten!

Katja Mihalova

Owner Kalina
testimonial @jouwnatuurportret Andrea de Jong Tekst & Fotografie

Ik wilde al heel lang professionele foto’s van mezelf laten maken. Ik wist alleen nog niet goed wat voor foto’s ik wilde en wie dan een geschikte fotograaf zou zijn. Toen kwam ik jou tegen en intuïtief had ik het gevoel te moeten reageren. Ik had totaal geen twijfel om een shoot met jou te doen. Had meteen goed gevoel bij jou als persoon en de skills die je hebt als fotograaf (Zonder dat ik zelfs echt werk van je had gezien).

Tijdens de shoot voelde het meteen vertrouwd met jou. Ik heb het dus als heel ontspannen ervaren. Het is fijn dat je aanwijzingen geeft en dat je ook verschillende ideeën oppert om te gaan doen. Dat geeft wat richting voor een niet-professioneel model.

Het fijnst vond ik toch wel je persoonlijke aanpak. Je openheid over je eigen leven en je interesse in mijn leven en wat ik wil uitstralen met de foto’s. Je bent ook iemand met diepgang en dat probeer je ook op de foto’s over te brengen. Door het open gesprek over persoonlijke zaken kun je ook iemands ware essentie beter vangen in de foto. Het is in ieder geval erg knap dat je dat lukt. Trouwens ook je voorbereiding naar de shoot toe was erg fijn. Door je heldere uitleg waarin ook veel geruststelling lag, had ik er ook super veel zin in.

Ik heb nu een aantal prachtige foto’s voor mijn website en de kanalen voor social media. Door deze foto’s straal ik veel meer professionaliteit en expertise uit. Ik zou jou zeker aanbevelen! Je bent een fijn persoon in de omgang en je stelt mensen erg op hun gemak. Eigenlijk is zo’n shoot toch een cadeau aan jezelf.

Klasina Lont

Transformatiecoach