Fotografie

Hier volgt binnenkort alle informatie over mijn fotografie. Zo kun je straks alles lezen over de fotoshoots die ik aanbied: authentieke persoonlijke portretshoots en business-shoots, met een focus op jouw ware ‘ik’. Wie ben jij, wat beweegt jou, waar ga jij helemaal van aan en wat heb jij de wereld te bieden?

Ik wil jou laten stralen zoals jij echt bent. Jouw ware natuur laten zien. Zodat jij straks prachtige, echte foto’s van jezelf hebt in een omgeving die bij jou past; voor jou zelf of voor jouw business. Of allebei! De natuur is hier een prachtige omgeving voor, maar zeker niet de enige optie. We zoeken samen naar de omgeving die het mooist in jou naar boven halen.

Ook lees je hier dan over mijn andere grote passie: natuurfotografie. Om niet te vergeten stadsfotografie en tot slot the animals: (huis)dierenfotografie. Wil je meer weten over het boeken van een authentieke fotoshoot bij mij, stuur me dan even een bericht!

Voor nu kun je hieronder alvast een deel van mijn natuur- en stadsfotografie zien dat ik sinds kort verkoop via Werk Aan De Muur.

Zie je een plaat die je bevalt om aan je muur te hangen (of je plafond; doe eens gek), neem dan vooral een kijkje op mijn WADM-portfolio. Foto’s zijn beschikbaar in allerlei formaten en materialen, zoals ‘gewone’ fotoprints, ingelijst, canvas, hout en behang. Check it out! 🙂